fbpx
Slice

Slice

Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Slice MacedoniaЛокација: СкопјеФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура

Marra

Marra

Проект: Ентериерно уредување на деловен простор MarraЛокација: Скопје, East Gate MallФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Marra е македонски бренд за накит и модни додатоци со уникатен дизајн, создадени по светски стандарди. Со таа цел, креиравме уникатна...

Damilah

Damilah

Проект: Ентериерно уредување на деловен простор DamilahЛокација: СкопјеФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Реализација на канцелариски ентериер за потребите на нашите партнери Damilah, една од најбрзо растечките IT компании во Македонија.Изработено со многу...

Индивидуално домување Ѓ.З.

Индивидуално домување Ѓ.З.

Проект: Ентериерно уредување на простор за индивидуално домување Ѓ.З.Локација: СкопјеФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Ви претставуваме простор за индивидуално домување во кој во фокус е максимално искористување на просторот. Целта ја постигнавме со...

БИСИ Карпош

БИСИ Карпош

Проект: Ентериерно уредување на заеднички простор БИСИ Карпош Локација: Скопје Фотографија: Дарко Шахпазов

Индивидуално домување Б.В.

by | Jun 22, 2022

Проект: Ентериерно уредување на простор за индивидуално домување Б.В.
Локација: Скопје
Фотографија: Дарко Шахпазов

Превземи брошура

Ви претставуваме современ дизајн на еден нов простор за индивидуално домување во Скопје. Изборот на материјали и организацијата на елементите совршено функционира во овој релативно ограничен простор кој ја отсликува современета динамика. Употребата на фарбан медијапан во црна боја заедно со светлите дабови површини создаваат цврста основа која изгледа модерно, но и воедно е лесна за употреба и оддржување. Акцентот во вид на форма е токму барот со стаклени полици кој е внимателно осветлен и позициониран во центарот помеѓу кујната и дневната соба, каде што се изразува коралната црвена боја која иако е контрастна, совршено одговара со другите земјени ноти. 

Сите елементи од мебел се изработени по мерка од страна на нашиот тим во нашата фабрика во Скопје.

Индивидуално домување Ѓ.З.

Индивидуално домување Ѓ.З.

Проект: Ентериерно уредување на простор за индивидуално домување Ѓ.З.Локација: СкопјеФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Ви претставуваме простор за индивидуално домување во кој во фокус е максимално искористување на просторот. Целта ја постигнавме со...

БИСИ Карпош

БИСИ Карпош

Проект: Ентериерно уредување на заеднички простор БИСИ Карпош Локација: Скопје Фотографија: Дарко Шахпазов

Индивидуално домување Г.Б.

Индивидуално домување Г.Б.

Проект: Ентериерно уредување на простор за индивидуално домување Г.Б.Локација: СкопјеАрхитектонско студио: Mobius DesignФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Лоциран во еден од најмодерните објекти во Скопје – БИСИ Карпош, во овој простор за индивидуално...

Индивидуално домување М.Б.

Индивидуално домување М.Б.

Проект: Ентериерно уредување на простор за индивидуално домување М.Б.Локација: СкопјеФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Се повеќе се докажува дека мешавината на светли пастелни бои е практична затоа што го отвора просторот и го прави попријатен. Пастелните...

TUC TUC

TUC TUC

Проект: Ентериерно уредување на деловен простор TucTuc&FriendsЛокација: СкопјеФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Добро познатиот бренд за детска облека и додатоци TucTuc&Friends ни ја довери изведбата на нивниот продажен салон во Скопје. Веднаш на...

Elixir Ramstore

Elixir Ramstore

Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Еликсир Ексклузив ПарфимерииЛокација: Скопје, Ramstore MallАрхитектонско студио: KLstudio.mkФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Во овие независни целини преовладуваат формата и бојата за да се стави акцент на...

MOND

MOND

Проект: Ентериерно уредување на деловен простор MONDЛокација: Скопје, East Gate MallАрхитектонско студио: Edna Design & ArchitectureФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Кога станува збор за практичноста и одржливоста на малопродажен објект, дрвото е...

BARK

BARK

Проект: Ентериерно уредување на деловен простор BARKЛокација: Скопје, East Gate MallАрхитектонско студио: OSKA Architects Превземи брошура Овој модерен дизајн го истакнува природниот изглед на дрвото создавајќи бленд од рустичен и софистициран современ изглед. Изборот...