fbpx
Marra

Marra

Проект: Ентериерно уредување на деловен простор MarraЛокација: Скопје, East Gate MallФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Marra е македонски бренд за накит и модни додатоци со уникатен дизајн, создадени по светски стандарди. Со таа цел, креиравме уникатна...
Damilah

Damilah

Проект: Ентериерно уредување на деловен простор DamilahЛокација: СкопјеФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Реализација на канцелариски ентериер за потребите на нашите партнери Damilah, една од најбрзо растечките IT компании во Македонија.Изработено со многу...
Индивидуално домување Ѓ.З.

Индивидуално домување Ѓ.З.

Проект: Ентериерно уредување на простор за индивидуално домување Ѓ.З.Локација: СкопјеФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Ви претставуваме простор за индивидуално домување во кој во фокус е максимално искористување на просторот. Целта ја постигнавме со...
БИСИ Карпош

БИСИ Карпош

Проект: Ентериерно уредување на заеднички простор БИСИ Карпош Локација: Скопје Фотографија: Дарко...
Индивидуално домување Г.Б.

Индивидуално домување Г.Б.

Проект: Ентериерно уредување на простор за индивидуално домување Г.Б.Локација: СкопјеАрхитектонско студио: Mobius DesignФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Лоциран во еден од најмодерните објекти во Скопје – БИСИ Карпош, во овој простор за индивидуално...
Индивидуално домување М.Б.

Индивидуално домување М.Б.

Проект: Ентериерно уредување на простор за индивидуално домување М.Б.Локација: СкопјеФотографија: Дарко Шахпазов Превземи брошура Се повеќе се докажува дека мешавината на светли пастелни бои е практична затоа што го отвора просторот и го прави попријатен. Пастелните...