fbpx

Канцелариска опрема

Во нашата понуда можете да најдете канцелариска опрема која е изработена по сите стандарди без разлика дали станува збор за работни маси и бироа, инфо пултови, помошни елементи и полици или пак ѕидни облоги. Во зависност од количините кои Ви се потребни, димензиите и материјалите за изработка се променливи по Ваша желба, а односот на цена и квалитет е одличен.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Адреса

Јустинијан Први 2б,
Скопје 1000

Контакт

Телефон: +389 02 520 9642
Email: kontakt@wmdizajn.com

Работно време

Понеделник - Петок: 08:30 – 16:30