WoodMark
Информации за проектот
Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Еликсир
Локација: Ramstore Mall, Скопје
Изведба: Wood Mark
Во овие независни целини преовладуваат формата и бојата за да се стави акцент на разновидноста на производите – парфеми и козметика. Неутралноста на вградените елементи изработени од фарбан медијапан и заоблениот пулт, остава простор за контрастот во боите на централно поставените елементи со што се создава целина и рамнотежа. Како и секој простор на Еликсир Ексклузив парфимериите, изработката е целосно по мерка и со тоа и секогаш различна, но се задржани основните елементи на дизајнот – формата, бојата и материјалите со цел да се зацврсти идентитетот на брендот.

Реализација на ентериерни решенија и изработка на мебел по мерка.

Контакт
+389 02 520 9642
kontakt@wmdizajn.com
Адреса
Јустинијан Први 2б, Скопје 1000
UP