fbpx

Контакт

Закажете состанок во нашите простории каде ќе можеме да поразговараме за Вашите идеи и планови поврзани со Вашиот ентериер и да одговориме на сите Ваши прашања.

ПИШЕТЕ НЍ

Адреса

Јустинијан Први 2б,
Скопје 1000

Контакт

Телефон: +389 02 520 9642
Email: kontakt@wmdizajn.com

Работно време

Понеделник - Петок: 08:30 – 16:30