WoodMark

ЧЕКОРИ ДО ЦЕЛТА

01

Остварување контакт

Остварување на прв контакт, телефонски, преку социјални мрежи или на договорен состанок во просториите на Wood Mark.
02

Понуда – Мерки и Презентација

Ние, заедно со вас, ќе изготвиме понуда за вашиот мебел. Потоа следи земање на мерки, изготвување на цртежи и презентација во просториите на Wood Mark, каде што ние Ви ја презентираме предлог идеата, со цел да добиете јасна слика за вашиот мебел.
03

Изготвување на договор за соработка

Изготвување на договор за соработка и верификација на истиот.
No matching results.

ЗА НАС

0 +
Вработени
0
м2 Површина
0
Задоволни клиенти
0 +
Проекти

БЛОГ

Производството на мебел по мерка претставува вештина која се стекнува со долгогодишна работа и искуство како и континуирано надополнување на знаења, компетенции и технологии.

Како процес, проектирањето и изработката на мебел се стремат да најдат совршена комбинација на техничко решение и естетиката, со цел клиентот да добие функционално и модерно уреден простор.

ИМАЈ АКТИВНО УЧЕСТВО ВО ФАЗАТА НА ДИЗАЈНИРАЊЕ

Софистицираност и удобност во Вашиот совршено декориран простор, работни простории или дом. Имајте прецизно уреден простор, кој беспрекорно ја спојува безвременската елеганција со современиот шмек.

ПОБАРАЈ ПОНУДА

Закажете состанок во нашите простории, каде ќе можеме да поразговараме за Вашите идеи и планови поврзани со Вашиот ентериер и воедно да одговориме на сите Ваши прашања.

NEWSLETTER

Претплати се за повеќе инспиративни идеи

Реализација на ентериерни решенија и изработка на мебел по мерка.

Контакт
+389 02 520 9642
kontakt@wmdizajn.com
Адреса
Јустинијан Први 2б, Скопје 1000
UP