WoodMark
Информации за проектот
Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Marra
Локација: Скопје, East Gate Mall
Изведба: Wood Mark
Сподели:
Marra е македонски бренд за накит и модни додатоци со уникатен дизајн, создадени по светски стандарди. Со таа цел, креиравме уникатна композиција на изложбени елементи од мебел по мерка. Елементите делуваат модерно и елегантно во просторот благодарение на изборот на материјали и вграденото осветлување и истите придонесуваат до препознатливоста на брендот.

Реализација на ентериерни решенија и изработка на мебел по мерка.

Контакт
+389 02 520 9642
kontakt@wmdizajn.com
Адреса
Јустинијан Први 2б, Скопје 1000
UP