WoodMark

Политика за приватност

WoodMark е посветена на заштита на вашата приватност. Оваа Политика за приватност опишува како ги собираме, користиме, откриваме и управуваме со вашите информации кога ја посетувате нашата веб-страница(www.woodmark.mk), комуницирате со нашите услуги или комуницирате со нас. Со користење на нашата страница или услуги, вие се согласувате со практиките опишани во оваа Политика за приватност.

Информации што ги собираме

Лични податоци: Кога ја посетувате нашата страница, ние може да собираме лични информации како што се вашето име, адреса на е-пошта, поштенска адреса, телефонски број и сите други информации што ни ги давате доброволно.

Автоматски собрани информации: Ние, исто така, може автоматски да собираме одредени информации кога ја посетувате нашата страница, како што се вашата IP адреса, типот на прелистувач, оперативниот систем, упатувачките URL-адреси и други информации за користење.

Како ги користиме вашите информации

Можеме да ги користиме информациите што ги собираме за следните цели:

Да ги обезбедиме и подобриме нашите услуги.
За да комуницираме со вас, да одговориме на вашите прашања и да ги исполниме вашите барања.
За да го персонализирате вашето искуство на нашата страница.
Да ви испраќаме промотивни и маркетинг промоции.
За откривање, истражување и спречување на измамнички или неовластени активности.
Да се почитуваат законските обврски.
Споделување информации

Можеме да ги споделиме вашите информации со трети страни во следниве околности:

Со даватели на услуги кои ни помагаат во работењето на нашата страница или обезбедување на нашите услуги.
Со нашите деловни партнери за маркетинг или промотивни цели.
Со органите за спроведување на законот или регулаторните органи кога тоа го бара законот или да ги заштитиме нашите права или правата на другите.
Во врска со корпоративна трансакција, како што е спојување, стекнување или продажба на средства.

Вашите избори

Можете да изберете да не ни давате одредени информации, но тоа може да ја ограничи вашата способност да користите одредени функции на нашата страница или услуги. Можете исто така да се откажете од примање маркетинг комуникации од нас следејќи ги упатствата дадени во таквите комуникации.

Безбедност

Преземаме разумни мерки за да ја заштитиме безбедноста на вашите информации и да спречиме неовластен пристап, откривање или менување. Сепак, ниту еден начин на пренос преку интернет или електронско складирање не е 100% безбеден, така што не можеме да гарантираме апсолутна безбедност.

Приватност на децата

Нашата веб-страница и услугите не се наменети за деца под 13-годишна возраст и свесно не собираме лични информации од деца под 13-годишна возраст. Ако мислите дека сме собрале информации од дете под 13-годишна возраст, ве молиме контактирајте не веднаш.

Промени на оваа Политика за приватност

Можеме да ја ажурираме оваа Политика за приватност од време на време со објавување на нова верзија на нашата страница. Ќе ве известиме за какви било материјални промени преку е-пошта или со видно објавување известување на нашата страница. Вашето континуирано користење на нашата страница или услуги по датумот на стапување на сила на ажурираната Политика за приватност претставува ваше прифаќање на промените.

Контактирајте не

Ако имате какви било прашања или грижи за оваа Политика за приватност или нашите практики за податоци, ве молиме контактирајте не на kontakt@wmdizajn.com.

Ве молиме имајте предвид дека ова е општ образец за политика за приватност и треба да се прегледа и приспособи врз основа на специфичните практики и барања на WoodMark. Дополнително, се препорачува да побарате правен совет за да се обезбеди усогласеност со важечките закони и прописи.

Реализација на ентериерни решенија и изработка на мебел по мерка.

Контакт
+389 02 520 9642
kontakt@wmdizajn.com
Адреса
Јустинијан Први 2б, Скопје 1000
UP