WoodMark

Колачиња

Оваа Политика за колачиња објаснува како WoodMark користи колачиња и слични технологии кога ја посетувате нашата веб-страница (www.woodmark.mk). Со користење на нашата веб-страница, Вие се согласувате со употреба на колачиња и слични технологии како што е опишано во оваа Политика за колачиња.

Што се колачиња?

Колачињата се мали текстуални датотеки што се складираат на вашиот уред (компјутер, паметен телефон, таблет) кога посетувате веб-страница. Тие се широко користени за да направат веб-страниците да работат поефикасно и да им обезбедат информации на сопствениците на веб-страниците.

Видови колачиња што ги користиме

Основни колачиња: Овие колачиња се неопходни за функционирање на нашата страница. Тие овозможуваат основни функционалности како навигација на страници и пристап до безбедни области на веб-страницата. Без овие колачиња, страницата може да не функционира правилно.

Колачиња за аналитика: овие колачиња ни овозможуваат да анализираме како посетителите ја користат нашата страница, што ни помага да ги подобриме перформансите и корисничкото искуство. Ние користиме аналитички колачиња за собирање информации како што се бројот на посетители на страницата, посетените страници и изворите на сообраќај.

Колачиња за претпочитање: овие колачиња ѝ овозможуваат на нашата страница да запомни информации што го менуваат начинот на кој се однесува или изгледа страницата, како што е вашиот омилен јазик или регион.

Маркетинг колачиња: овие колачиња се користат за следење на посетителите низ веб-страниците. Намерата е да се прикажат реклами кои се релевантни и привлечни за поединечниот корисник, а со тоа и повредни за издавачите и огласувачите од трети страни.

Колачиња од трета страна

Ние, исто така, може да користиме колачиња од трета страна на нашата страница за различни цели, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на аналитика, рекламирање и интеграција на социјалните медиуми. Овие трети страни може да собираат информации за вашите онлајн активности со текот на времето и на различни веб-локации.

Вашите избори

Можете да ги контролирате и управувате колачињата преку поставките на вашиот прелистувач. Повеќето веб-прелистувачи ви дозволуваат да бришете или блокирате колачиња, а исто така можете да го конфигурирате вашиот прелистувач да ве известува кога се испраќаат колачиња. Сепак, имајте предвид дека блокирањето или бришењето колачиња може да влијае на вашето искуство на нашата страница и може да ограничи одредени функционалности.

Ажурирања на оваа Политика за колачиња

Можеме да ја ажурираме оваа Политика за колачиња од време на време за да ги одразиме промените во нашите практики или важечките закони. Ќе ве известиме за какви било материјални промени со објавување на нова верзија на нашата страница. Вашето континуирано користење на нашата страница по датумот на стапување на сила на ажурираната Политика за колачиња претставува прифаќање на промените.

Контактирајте не

Ако имате какви било прашања или грижи за оваа Политика за колачиња или за нашата употреба на колачиња, ве молиме контактирајте не на kontakt@wmdizajn.com.

Реализација на ентериерни решенија и изработка на мебел по мерка.

Контакт
+389 02 520 9642
kontakt@wmdizajn.com
Адреса
Јустинијан Први 2б, Скопје 1000
UP