WoodMark
Информации за проектот
Проект: Ентериерно уредување на деловен простор BARK
Локација: Скопје, East Gate Mall
Изведба: OSKA Architects

Овој модерен дизајн го истакнува природниот изглед на дрвото создавајќи бленд од рустичен и софистициран современ изглед. Изборот на материјали зависи од видот на производите и практичноста. Изборот на дрво служи за да се истакне елегантноста на производите, но воедно и поради одржливоста и квалитетот. Целта е да се добие импозантен и привлечен изглед на продавницата. Белите елементи се во совршена рамнотежа со сите дрвени елементи во просторот. Користењето на распоред во слободна форма прави клиентот да се чувствува повеќе како дома.

Сите елементи од мебел се изработени по мерка од страна на нашиот тим во нашата фабрика во Скопје, додека пак проектот го потпишува Oska Architects.

Реализација на ентериерни решенија и изработка на мебел по мерка.

Контакт
+389 02 520 9642
kontakt@wmdizajn.com
Адреса
Јустинијан Први 2б, Скопје 1000
UP