WoodMark

Casino Royale

Информации за проектот
Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Casino Royale
Локација: Скопје, Македонија
Изведба: Wood Mark
Сподели:

Реализација на ентериерни решенија и изработка на мебел по мерка.

Контакт
+389 02 520 9642
kontakt@wmdizajn.com
Адреса
Јустинијан Први 2б, Скопје 1000
UP