WoodMark

Dioptra

Информации за проектот
Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Диоптра
Локација: Скопје, Т.Ц. Лептокарија
Изведба: Дарко Шахпазов

Софистицираност, елеганција и луксуз се неколку од синонимите кога го опишуваме овој простор кој го реализиравме за нашите верни клиенти Dioptra Optics. Ѕидните изложбени елементи, кои служат за изложување на најпрепознатливите брендови од светот на оптиката и очилата, се изработени во класичен дизајн кој што може да се забележи во капителите и опшивките изработени од фарбан медијапан, но со цел да се добие таа софистицираност во просторот на елементите се монтирани стаклени полици кои што му даваат леснотија и прегледност на просторот. Како акцентни бои се појавуваат кралско сината – во уникатниот централен елемент од фарбан медијапан, како и нијанси на жолта и кафена во прекрасната текстура на мермерот која е дополнително изразена од внимателно одбраното осветлување и употребата на огледала на централниот столб.

Сите елементи од мебел се изработени по мерка од страна на нашиот тим во нашата фабрика во Скопје.

Реализација на ентериерни решенија и изработка на мебел по мерка.

Контакт
+389 02 520 9642
kontakt@wmdizajn.com
Адреса
Јустинијан Први 2б, Скопје 1000
UP