WoodMark

ПРОЕКТИ

  • февруари 9, 2024
Marra
Информации за проектот Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Marra Локација: Скопје, East Gate Mall Изведба: Wood Mark Сподели: ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА Marra е македонски бренд за накит и модни додатоци со уникатен дизајн, создадени по светски стандарди. Со таа цел, креиравме уникатна композиција на изложбени елементи од мебел по мерка.…
Read More
  • февруари 9, 2024
Slice
Информации за проектот Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Slice Локација: Скопје Изведба: Wood Mark Сподели: ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА Изработено со многу љубов во Wood Mark™
Read More
  • февруари 9, 2024
Roche
Информации за проектот Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Roche Локација: Скопје Изведба: Wood Mark Сподели: ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА Изработено со многу љубов во Wood Mark™
Read More
  • февруари 9, 2024
Tuc Tuc
Информации за проектот Проект: Ентериерно уредување на деловен простор TUC TUC Локација: Настел, Скопје Изведба: Wood Mark Сподели: ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА Добро познатиот бренд за детска облека и додатоци TucTuc&Friends ни ја довери изведбата на нивниот продажен салон во Скопје. Веднаш на влезот се чувствува леснотијата и прозрачноста на овој простор,…
Read More
  • февруари 9, 2024
Elixir
ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА ПОГЛЕДНИ ВИДЕО Информации за проектот Проект: Ентериерно уредување на деловен простор Еликсир Локација: Ramstore Mall, Скопје Изведба: Wood Mark Во овие независни целини преовладуваат формата и бојата за да се стави акцент на разновидноста на производите – парфеми и козметика. Неутралноста на вградените елементи изработени од фарбан медијапан…
Read More
  • февруари 9, 2024
Mond
Информации за проектот Проект: Shoes & Accessories Store Mond Локација: Скопје, East Gate Mall Изведба: Wood Mark Сподели: ПРЕВЗЕМИ БРОШУРА Кога станува збор за практичноста и одржливоста на малопродажен објект, дрвото е најкорисниот елемент. Повторно ви претставуваме еден уникатен дизајн по мерка, внимателно дизајниран за потребите на продавницата. Ефикасното складирање…
Read More

Реализација на ентериерни решенија и изработка на мебел по мерка.

Контакт
+389 02 520 9642
kontakt@wmdizajn.com
Адреса
Јустинијан Први 2б, Скопје 1000
UP