fbpx

Индивидуално домување

Без разлика дали Ви е потребно целосно ентериерно уредување на Вашиот стан или куќа или пак во потрага сте по поединечни елементи од мебел за само една просторија од Вашиот дом, тимот на Wood Mark е секогаш достапен за Вас, а благодарение на сопственото производство ќе го реализираме секој детал по Ваша желба. Возможни се сите опции.

БИБЛИОТЕКИ

ЅИДНИ ОБЛОГИ

ЕДИНЕЧНИ КРЕВЕТИ

ЕЛЕМЕНТИ ЗА БАЊИ

КЛАСИЧНИ ПЛАКАРИ

КЛУБ МАСИ

КУЈНИ

ЛИЗГАЧКИ ПЛАКАРИ

НАТКАСНИ

ПРЕТСОБЈА

ШМИНКЕРНИ

СПАЛНИ

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

ТВ КОМОДИ

Адреса

Јустинијан Први 2б,
Скопје 1000

Контакт

Телефон: +389 02 520 9642
Email: kontakt@wmdizajn.com

Работно време

Понеделник - Петок: 08:30 – 16:30