fbpx

Деловни објекти

Доверете ни ја реализацијата на ентериерот на Вашиот деловен објект, без разлика дали станува збор за комерцијален простор, ресторан или хотел – ние имаме бројни искуства во секој од овие сектори. Со Ваш или наш проект, благодарение на сопственото производство на мебел и контролата на квалитет и логистика, можете да бидете сигурни дека целиот процес на реализација ќе се одвива во предвидениот рок во согласност со Вашата визија и замисла.

ИЗЛОЖБЕНИ ЕЛЕМЕНТИ

РЕЦЕПЦИИ И ПУЛТОВИ

ПОМОШНИ ЕЛЕМЕНТИ

ЛОБИЈА И ЗАЕДНИЧКИ ПРОСТОРИИ

КОНФЕРЕНЦИСКИ МАСИ И БИРОА

Адреса

Јустинијан Први 2б,
Скопје 1000

Контакт

Телефон: +389 02 520 9642
Email: kontakt@wmdizajn.com

Работно време

Понеделник - Петок: 08:30 – 16:30